White House Asset Management

Welkom op de huurderspagina van White House Asset Management. Je kunt hier 24/7 terecht voor antwoord op uw vragen of het melden val een reparatieverzoek.  Je hebt van ons via de mail een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen waarmee je hieronder kunt inloggen. 

U heeft een reparatie verzoek of wilt melding maken van een storing of calamiteit? Dat regelt u allemaal hier in het huurdersportaal.

Voor spoedeisende storingen en calamiteiten (brand-, water-, inbraak-, en stormschade etc.) verzoeken wij u allereerst contact op te nemen met de daarvoor bestemde hulpdienst en daarna contact op te nemen met ons kantoor wat tussen 08.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar is op het volgende nummer: 0182-221014. Buiten kantooruren vragen wij u de melding te maken in ons huurdersportaal.

Bekijk altijd wel even in onze demarcatielijst of de gewenste reparatie voor rekening van uw verhuurder komt, of dat u zelf verantwoordelijk bent.

Q&A

afbeelding-5

Onderhoudwijzer

afbeelding-4

Melding maken

ontwerp-zonder-titel-9

FAQ’s over storingen, onderhoud en bestellingen

Als dit het geval is dient u te allen tijde telefonisch contact op te nemen met ons kantoor via 0252- 240746, waarna u in het keuzemenu voor optie 1 kiest.

Hierna wordt u doorverbonden naar onze meldkamer, die de benodigde acties kan uitzetten. Niet urgente meldingingen kunt u melden via het Huurdersportaal.

Als huurder bent u verantwoordelijk voor klein onderhoud. U kunt hiervoor het “Overzicht kleine herstellingen’ raadplegen.

Schade die door vandalisme, nalatigheid of verkeerd gebruik is ontstaan aan eigendommen van Brookland zijn altijd voor rekening van huurder.

Het ontstoppen van de afvoer van het binnenriool (tot het gemeenschappelijk riool) betreft een kleine herstelling en dient dus door u als huurder verholpen te worden. U kunt op de volgende manieren de afvoer zelf ontstoppen:

• Verwijder regelmatig haren/vuil uit het doucheputje/drain, de filter en de sifon/zwanenhals van de wasbak. Controleer dit als eerst bij een verstopping
• Gebruik een rubberen ontstopper of ontstoppingsveer
• Indien dit niet afdoende is kunt u de verstopping middels ontstoppingsmiddel trachten te verhelpen

Houdt de verstopping aan? Dan lijkt het probleem zich verder in de afvoerleiding te bevinden. U kunt nu Brookland inschakelen, waarna wij een loodgieter zullen aansturen. Let op: indien blijkt dat de verstopping toch is veroorzaakt door vervuiling in het eerste gedeelte van de afvoer, zullen wij genoodzaakt zijn de gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.

Indien u geen warm water in de woning heeft, of de verwarming werkt niet dient u – alvorens Brookland in te schakelen- het volgende na te gaan:

• Controleer allereerst of de CV-ketel in storing staat, indien dit het geval is kunt u deze resetten (gebruik hiervoor de handleiding)
• Indien de CV ketel in storing staat kunt u op de storingstabel in de handleiding kijken en de bijbehorende instructies volgen
• Controleer of er voldoende druk staat op de CV ketel (meestal tussen de 1,5 en 2 bar). Het kan zijn dat de ketel bijgevuld dient te worden.

Elke CV-ketel is anders; kijk voor uw type ketel in de handleiding of op het internet voor een instructie van het bijvullen van uw ketel. Indien de problemen hiermee niet verholpen zijn zal Brookland een warmte-installateur inschakelen.

Alle toegangssleutels dient u via Brookland bij te bestellen. Voor het bijbestellen van sleutels dient u het formulier ‘Sleutelverklaring huurwoningen’ ingevuld toe te sturen. Na ontvangst van het formulier zullen wij de betreffende sleutel(s) bestellen.

De kosten voor het bij bestellen van sleutels vallen onder ‘kleine herstellingen’ en zijn hiermee altijd voor rekening van de huurder. Wij zullen vooraf de kosten voor het bijmaken van de betreffende sleutel(s) opgeven. Houdt u rekening met een levertijd van 1 tot 3 weken.

Een deel van de stroom in mijn woning is uitgevallen, wat kan ik doen?

Bij gedeeltelijke stroomuitval kunt u de volgende stappen doorlopen:

1. Schakel alle groepen uit via de schakelaars (dit kan in één keer via de aardlekschakelaar).

2. Schakel de aardlekschakelaar weer in. Als dit niet lukt dan kan de aardlekschakelaar defect zijn. Bel in dit geval Brookland;

3. Haal alle stekkers uit de stopcontacten wanneer u de aardlekschakelaar weer aan heeft gezet.

4. Schakel nu alle groepen één voor één weer in. Als nu de aardlekschakelaar ingeschakeld blijft, dan weet je dat het probleem niet in de installatie zit, maar waarschijnlijk via één van de apparaten ontstaat.

5. Doe alle stekkers van de apparaten er één voor één in, het liefst per groep, totdat de aardlekschakelaar er weer uit springt. U heeft nu hoogstwaarschijnlijk de veroorzaker van de storing gevonden.

Ga bij een stroomstoring nooit zelf met gereedschap aan de slag in de meterkast. Schakel Brookland in bij twijfel.

Volgens uw huurovereenkomst en in het bijzonder hoofdstuk 4 van de Algemene Bepalingen die hierbij horen is dit toegestaan, mits u dit bij het beëindigen van de huurovereenkomst zonder schade weer kunt terugbrengen naar de oude situatie. Een wand van een andere kleur voorzien is bijvoorbeeld toegestaan, mits u de wanden bij het beëindigen van de huur weer wit (RAL9010) achterlaat.

Wilt u een aanpassing doen die niet zonder schade aan het einde van de huurperiode weer terug te draaien is? Dan heeft u hiervoor toestemming van ons nodig. Als dit het geval is, of als u twijfelt of u toestemming nodig heeft voor een aanpassing, neemt u dan contact op met Brookland.

Veelgestelde vragen

White House Asset Management

FAQ’s over storingen, onderhoud en huurovereenkomsten.
Binnenkort kunt u hier de pdf downloaden.

Onderhoudswijzer

White House Asset Management

Wie is voor welk onderhoud verantwoordelijk? We leggen het vast in de Onderhoudswijzer. Bekijk de lijst via onderstaande button.

Huurdersportaal

White House Asset Management

Toegang tot uw persoonlijke gegevens?
U vindt alle informatie in het huurdersportaal.
Log in via onderstaande link.

Vul je zoekopdracht in.