In Progress

De projecten bij White House Development zijn vanaf nu ook te volgen via onderstaande livestreams, timelapses of video’s. Bekijk de ontwikkeling van onze prachtige projecten en blijf op de hoogte van achter uw beeldscherm.

De Gouwekerk, Gouda

afbeelding-2

Aan de Hoge Gouwe in de Goudse binnenstad ligt de Gouwekerk, een rijksmonument die tussen 1902 en 1904 gebouwd is. Uniek aan de kerk is de 80 meter hoge toren die vanaf verre te zien is en zich tevens het hoogste punt van de stad mag noemen. De monumentale kerk werd aangekocht door een particuliere belegger, waarvoor White House Development de herontwikkeling op zich gaat nemen.

De kerk wordt aan zowel de binnen als buitenzijde gerenoveerd. De Gouwekerk zal de komende jaren deels worden gebruikt als showroom voor het merkenhuis Prospectt en zal daarnaast verhuurd worden aan derden en ingezet worden als locatie voor de activiteiten die zelf organiseert. Tevens krijgt de kerk weer een sociale functie buiten het commerciële gebruik om.

Asterdwarsweg, Amsterdam

Screenshot

In trendy Amsterdam-Noord ondergaat het voormalige pakhuis aan de Asterdwarsweg 1 een opmerkelijke transformatie tot Uptown Amsterdam: een duurzaam hotel in ontwikkeling.

Het project omvat de toevoeging van een achtlaags hotelgebouw aan een bestaand loodsgebouw, met het “public” gedeelte van ruim 600 m2 dat volledig wordt verbouwd. Dit omvat onder andere een toegankelijk restaurant en voorzieningen voor het hotel, terwijl de overige ruimten dienen als parkeerfaciliteit en fietsenstalling. Het hotel, met ca. 150 kamers, wordt zodanig ontworpen dat het constructief onafhankelijk in de bestaande loods wordt geplaatst, met een dakterras op de bovenste verdieping. De bouw is gepland om te starten in het 3e kwartaal van 2024, met oplevering in het 3e kwartaal van 2026. Uptown Amsterdam zal niet alleen een hotel zijn, maar ook een bruisend onderdeel van de lokale gemeenschap, met respect voor het verleden en aandacht voor de toekomst.

Stavorenweg, Gouda

afbeelding-1

De twee bestaande kantoorpanden zijn gesloopt. Op het kavel zullen vervolgens gefaseerd twee bedrijfsruimtes worden gebouwd met op de begane grond een nader in te vullen bedrijfsfunctie waarbij gedacht moet worden aan opslag, bedrijfshal en perifere detailhandel. Op de verdiepingen komen los te verhuren dan wel te verkopen opslagboxen, verdeeld over 4 lagen en variërend in oppervlak tussen de 10m² en 60m²

Vul je zoekopdracht in.