In Progress

De projecten bij White House Development zijn vanaf nu ook te volgen via onderstaande livestreams, timelapses of video’s. Bekijk de ontwikkeling van onze prachtige projecten en blijf op de hoogte van achter uw beeldscherm.

De Gouwekerk, Gouda

afbeelding-2

Aan de Hoge Gouwe in de Goudse binnenstad ligt de Gouwekerk, een rijksmonument die tussen 1902 en 1904 gebouwd is. Uniek aan de kerk is de 80 meter hoge toren die vanaf verre te zien is en zich tevens het hoogste punt van de stad mag noemen. De monumentale kerk werd aangekocht door een particuliere belegger, waarvoor White House Development de herontwikkeling op zich gaat nemen.

De kerk wordt aan zowel de binnen als buitenzijde gerenoveerd. De Gouwekerk zal de komende jaren deels worden gebruikt als showroom voor het merkenhuis Prospectt en zal daarnaast verhuurd worden aan derden en ingezet worden als locatie voor de activiteiten die zelf organiseert. Tevens krijgt de kerk weer een sociale functie buiten het commerciële gebruik om.

Asterdwarsweg, Amsterdam

img_5118

Ontwikkeling van Hotel uptown op de Asterdwarsweg in Amsterdam.

Stavorenweg, Gouda

afbeelding-1

De twee bestaande kantoorpanden zijn gesloopt. Op het kavel zullen vervolgens gefaseerd twee bedrijfsruimtes worden gebouwd met op de begane grond een nader in te vullen bedrijfsfunctie waarbij gedacht moet worden aan opslag, bedrijfshal en perifere detailhandel. Op de verdiepingen komen los te verhuren dan wel te verkopen opslagboxen, verdeeld over 4 lagen en variërend in oppervlak tussen de 10m² en 60m²

Vul je zoekopdracht in.